Siyonist Rejimi Direnişin Füzelerinin Korkusu Sardı

  • 02 Mart 2016
  • 707 kez görüntülendi.
Siyonist Rejimi Direnişin Füzelerinin Korkusu Sardı
Terör rejimi Ä°srail’in, Davut Sapanı adlı yeni orta menzilli füze savunma sistemlerini hava üslerine kurmaya baÅŸladığı bildirildi.

Ä°srail savaÅŸ bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Davut Sapanı adlı füze savunma sisteminin “mevcut ve gelecek tehlikelere karşı sivillere daha etkin bir ÅŸekilde koruma imkanı saÄŸlayacağı” ifade edildi. Sistemin kurulma sürecinin birkaç hafta alacağı belirtildi.

Ä°srail’in Rafael GeliÅŸmiÅŸ Savunma Sistemleri ve Amerikan kökenli Raytheon ÅŸirketleri tarafından geliÅŸtirilen Davut Sapanı, 70 ve 300 kilometre arasındaki füzeleri havada engellemek için dizayn edildi.

Irkçı Ä°srail’in halihazırda sahip olduÄŸu Demir Kubbe savunma sistemi kısa menzilli füzelere karşı kullanılıyor. Ä°srail ayrıca Ok (Arrow) adı verilen uzun menzilli füzelere karşı kullanılabilecek füze savunma sistemlerine de sahip.

Kısa menzilli füze savunma sisteminin Gazze’den gelebilecek roketlere, orta menzilli savunma sistemin Hizbullah’ın atabileceÄŸi füzelere karşı kullanılma amacı taşıdığı belirtiliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.