Siyonistler Tel Aviv’de olağanüstü duruma geçti

  • 09 Ocak 2016
  • 742 kez görüntülendi.
Siyonistler Tel Aviv’de olağanüstü duruma geçti
Terör rejimi İsrail güçleri, dün Tel Aviv’de Filistinli Neşet Mulhim’in şehadet eylemi için hazırlandığı sırada şehit edilmesinin ardından Tel Aviv’de olağanüstü duruma geçti.

Filistin Enformasyon Merkezi’nin bildirdiğine göre, terör rejimi güvenlik dairesi, bütün güvenlik birimlerine muhtemel bir eyleme karşı Tel Aviv’de alarm durumuna geçirilmesi talimatı verdi ve bütün Siyonistlerin silahlanmasını istedi.

Bu arada terör rejimi İsrail güçlerinin Tel Aviv’de güvenlikle ilgili önlemleri arttırmaları sonucu caddelerde trafiğin gözalıcı şekilde arttığı gözlendi.

Terör rejimi İsrail güçleri dün işgal altındaki Filistin topraklarının kuzeyinde bir camide terör rejimi İsrail aleyhinde bir şehadet eylemi hazırlığındayken terör rejimi güçleri tarafından şehit edildi.

Bu arada Filistin İslamî Direniş Hareketi (Hamas), dün işgal polisinin kurşunlarıyla şehit olan Tel Aviv eylemi kahramanı Neşet Mulhim’le ilgili taziye mesajı yayınladı.

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) sözcüsü Husam Bedran bugün (08 Ocak Cuma) yaptığı açıklamada “Siyonist işgal rejimini kalbinden vuran, eylemini büyük bir vakar ve ağırbaşlılıkla yapan, bunun sonucunda işgal rejimini sarsan, işgalci güvenlik birimlerini bir hafta boyunca atlatmayı başaran kahraman şehit Neşet Mulhim için taziye dileklerimizi sunuyoruz” dedi.

Hamas sözcüsü Bedran yaptığı açıklamada, Neşet’in halkı ve davası için kendini feda eden özgür Filistinlilerin timsali olduğunu belirterek, kahraman eylemiyle Filistin halkının her yerde bir olduğunu ve direnişi desteklediğini ortaya koyduğunu söyledi.

Siyonist işgal rejimini, istihbarat ve askeri birimlerini şok eden Tel Aviv’nin Dizengoff Caddesi’nde meydana gelen eylemi yapan Filistinli direnişçi Neşet Mulhim bugün (08 Ocak Cuma) Umm’ul-Fahm’da Siyonist işgal güçleriyle girdiği silahlı çatışmada şehit oldu.

Geçen Cuma günü Tel Aviv’in en kalabalık caddelerinden Dizengoff’ta silahlı eylem yapan Neşet iki siyonisti öldürmüş 10’unu da yaralamıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.