Suriye Müftüsü Şeyh Hassun: İslam Ümmeti Arasındaki Birlik İmam Humeyni Ve İmam Hamanei’nin Alimane Rehberliği Sayesinde Olmuştur

  • 05 Aralık 2017
  • 1.037 kez görüntülendi.
Suriye Müftüsü Şeyh Hassun: İslam Ümmeti Arasındaki Birlik İmam Humeyni Ve İmam Hamanei’nin Alimane Rehberliği Sayesinde Olmuştur

Suriye Başmüftüsü, Müslümanlar arasındaki bugünkü birliğin İslam Cumhuriyeti Kurucusu -ra- ve İslam İnkılabı Rehberi’nin alimane rehberliği sayesinde olduğunu kaydetti.

Suriye Başmüftüsü Şeyh Ahmet Badreddin Hasun bugün Kum’daki büyük taklit mercilerinden Ayetullah Makarem Şirazi ve Ayetullah Hüseyin Nuri Hemedani ile görüştü.

Görüşmede Hasun, İslam İnkılabı’nın en önemli mesajlarından birinin Şii-Sünni birliği olduğunu ifade ederek, düşmanların bu birlikten dehşet duydukları için İslam İnkılabı’nın nurunu söndürmeye çalıştığını ifade etti.

Suriye Başmüftüsü, direniş cephesinin terörizme karşı zaferinin de Müslümanların birliği ve İslam İnkılabı Rehberi İmam Hamanei’nin liderliği sonucu olduğunu kaydetti.

Görüşmede Ayetullah Mekarem Şirazi de, Suriye ve Irak’ta tekfirci grupların çöküşüne temasla, düşmanların buna rağmen fitne peşinde olduğu için uyanık olmak gerektiğini ifade etti.

Ayetullah Nuri Hemedani de, Vahdet Haftası’nın İslam Cumhuriyeti Kurucusu tarafından yapılmış bir girişim olduğunu belirtip, bunun Müslüman camiası için büyük bereketlere vesile olduğunu kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.