Suriye Sağlık ve Elektrik Bakanları Deyrezzor’da Gezide Bulundular…

  • 09 Mart 2015
  • 990 kez görüntülendi.
Suriye Sağlık ve Elektrik Bakanları Deyrezzor’da Gezide Bulundular…

Suriye Sağlık Bakanı Nizar Yazıcı ve Elektrik Bakanı İmad Hamis bugün Deyrezzor’un bir dizi bölgesinde saha gezilerinde bulunarak bakanlıklarına tabi kurumların hizmet durumlarını inceledi.

Valilik Binasında bakanlığa tabi kurum müdürleriyle bir araya gelen Elektrik Bakanı Hamis Deyrezzor Kenti yakınlarına düşen Teym İstasyonunun teröristlerden temizlenip onarılması ardından Deyrezzor ili genelindeki elektrik temininde iyileşmenin olduğuna dikkat çekti.

Bakan Hamis dış güçlerin yönlendirmeleriyle terör çetelerinin tüm hizmet kurumlarını olduğu gibi elektrik şebekesi ve istasyonlarını da sistematik bir şekilde sabote etmelerinin yurdun genelinde elektrik kesintilerinin ana nedeni olduğunu söyledi.

Hamis her şeye rağmen Bakanlığın fedakar arıza ekipleri aracılığı ile şebekeleri onarma ve yaşamın vazgeçilmez gereksinimi haline gelen elektriği temin etmek için büyük çaba harcadığını belirtti.

Sağlık Bakanı Yazıcı ise Deyrezzor’da sağlık personellerindeki eksikliğin giderileceğini belirtti.

Hastane ve sağlık ocaklarına yeni personellerin atanacağını belirten Bakan Yazıcı; teröristlerin sabote ettikleri hastane ve sağlık merkezlerinin de onarılacağını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.