Suriye semalarında siyonist İsrail İHA’ları takip ediliyor

  • 15 Şubat 2018
  • 1.191 kez görüntülendi.
Suriye semalarında siyonist İsrail İHA’ları takip ediliyor

Suriye ordusu hava savunma sistemleri dün gece Suriye’nin güneyinde hava sahasında terör rejimi İsrail rejimine ait insansız hava araçlarını takip ettiler.

İRNA’nın bildirdiğine göre, Suriye basınının Suriye güvenlik kaynaklarına dayanarak verdikleri habere göre, Siyonist rejim İsrail’e ait insansız hava araçları dün başta Kunaytara olmak üzere bir çok bölgenin hava sahasını ihlal ederken Suriye hava savunma sisteminin karşılık vermesi üzerine İHA’ların bölgeden kaçmak zorunda kaldığı anlaşılıyor.

Sözkonusu insansız hava araçlarının terör rejimi İsrail’in işgalindeki Golan Tepeleri bölgesinden  Suriye hava sahasına girdiği bildirildi.

Terör rejiminin bu girişimi geçen cumartesi günü Suriye ordusu hava savunma sistemlerinin Suriye hava sahasını çiğneyerek  Suriye’nin bir askeri merkezini bombalama girişiminde bulunan İsrail’e ait bir F-16 savaş uçağını düşürmesinden sonra  gerçekleşiyor.

Suriye devleti, terör rejimi İsrail’in Suriye toprakları ve hava sahasını yeniden ihlal etmesi durumunda tepkilerinin daha da ağır olacağı uyarısında bulundu. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.