Suriye’ye Dayatılan Savaşın Gerçeklerini Ortaya Çıkaracağızc

  • 04 Aralık 2017
  • 1.004 kez görüntülendi.
Suriye’ye Dayatılan Savaşın Gerçeklerini Ortaya Çıkaracağızc

 

Suriye Dışişleri Bakanı Yardımcısı yaptığı açıklamada; ordunun terörizme karşı başarılı olacağını ve Batı ve müttefiklerinin bölgedeki planının yenilgiye uğrayacağını belirtti.

Suriye DışiÅŸleri Bakanı yardımcısı Miktad Faysal, Lahey Suriye daimi temsilcisi ve Hollanda’daki Suriyeliler Komitesi yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı görüşmede; Suriye Ordusunun terörizme karşı art arda kazandığı baÅŸarılarla birlikte bölgedeki geliÅŸmeleri deÄŸerlendirdi.

Faysal ÅŸu ifadeleri kullandı: Suriye’nin toprak bütünlüğü ve vahdeti temel bir konudur ve kimsenin buna zarar vermesine izin veremeyiz. Suriye halkı liderlerini korumaktadır ve Suriye Ordusu terörizme karşı zafer kazanacak ve Batının bölge ile ilgili planları baÅŸarısız olacaktır. Suriye hükumeti, Suriye vatandaÅŸlarının misafir oldukları ülkelerde topraklarını korumak ve ülkeleriyle ilgili doÄŸru yayın yapılması konusunda sorumluluklarını yerine getirme çabalarını takdir etmektedir.

Görüşmede Komite BaÅŸkanı ve üyeleri ise yaptıkları açıklamalarda; Suriye’nin menfaatlerini koruma konusunda kararlı olduklarını ve Suriye’ye dayatılan savaÅŸla ilgili gerçeklerin ortaya çıkması için çabaladıklarını belirttiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.