Susan Rice: Trump’ın seçimleri kazanması bir kabus olacaktır

  • 25 Kasım 2019
  • 847 kez görüntülendi.
Susan Rice: Trump’ın seçimleri kazanması bir kabus olacaktır

ABD Eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Susan Rice, Donald Trump’ın seçimleri kazanmasının Amerika’nın dünyadaki konumu için bir kabus olacağını duyurdu.

Guardian gazetesi Cumartesi günü yayınladığı yazıda, ABD Eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Susan Rice’in ,  yayınlanacak olan yeni kitabında Donald Trump’ın 2020 seçimlerini kazanmasının kötü sonuçlarına değinerek, “bu konu, bizim dünya çapındaki konumumuz ve liderliğimiz için öylesine bir kabus senaryosudur ki hatta bunu düşünmek bile istemiyorum”şeklindeki ifadesine yer verdi.

Rice yeni kitabında Trump’ın gelecek başkanlık seçimlerini kazanması ihtimali hakkında uyarıda bulunarak, Amerika içindeki siyasi ihtilafların, ülkenin ulusal güvenliği için en büyük tehdide dönüştüğünü vurgulamıştır.

Rice yeni kitapta ayrıca Trump’ın şimdiye kadar 4 ulusal güvenlik danışmanını değiştirdiğini, ulusal güvenlik üyelerinin de daha önceki yapıları altüst ettiğini kaydederek, Trump hükümetinin tamamıyla dağıldığını ve büyük bir bölümünün artık var olmadığını vurgulamıştır.

Amerika başkanı Trump’ın mantık dışı siyasetleri yurt içi ve dışında yoğun eleştirileri beraberinde getirmiş bulunuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.