Suudi Arabistan’ın 3 yıldır Yemen Halkını Bombaladığı Tüm Silahlar ABD Ve Avrupa’dan Gelmiştir

  • 18 Aralık 2017
  • 985 kez görüntülendi.
Suudi Arabistan’ın 3 yıldır Yemen Halkını Bombaladığı Tüm Silahlar ABD Ve Avrupa’dan Gelmiştir

İran Devrim Muhafızları Ordusu Sözcüsü; ABD’nin BM Temsilcisi Haley’in İran ile ilgili sözlerine gösterdiği tepkide; herkesin Yemen’in füze teçhizatını Sovyetler Birliği ve Kuzey Kore’den aldığını ve bölgede füze sahibi bir ülke olduğunu bildiğini kaydetti.

Devrim Muhafızları Sözcüsü General Ramazan Şerif, bugün Gülistan vilayetindeki basın mensupları ve yöneticileriyle yaptığı görüşmede; ABD’nin BM Temsilcisi’nin akılsızca sözlerine tepki gösterdi.

Suudi Arabistan’ın 3 yıldır Yemen halkını bombaladığını ve tüm silahların ABD ve Avrupa’dan geldiğini hatırlatan General Şerif; ancak ABD Temsilcisi’nin bir boru göstererek, bunun üzerinde İranlıların parmağının izi olduğunu söylediğini, oysa herkesin Yemen’in Sovyetler Birliği ve Kuzey Kore’den çok sayıda füze aldığını bildiğini vurguladı.

Devrim Muhafızları Sözcüsü ayrıca, düşmanların basın ve medyayı istediği gibi kullandığını ve kamuoyuna kendi sorularının cevap bulması için fırsat vermediğini, 6 yıl boyunca her türlü cinayet işleyen IŞİD’in yenilgisinin aynı medyada 6 gün yayınlanmasına izin vermediklerini vurguladı.

Komutan Şerif; Suudi Arabistan, Amerikalılar ve Siyonistlerin son 10 yılda bölgede açtıkları tüm dosyalarda başarısız olup yenildiklerini hatırlatarak, İran İslam Cumhuriyeti’nin bugün gücünün doruk noktasında olduğunu, CIA Şefi’nin İran’ın sahadaki komutanlarından birine mektup yazmasının da bunu gösterdiğini kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.