Suudi rejiminin Yemen’e saldırılarında 13 ölü ve yaralı

  • 13 Mayıs 2018
  • 1.111 kez görüntülendi.
Suudi rejiminin Yemen’e saldırılarında 13 ölü ve yaralı

Saldırgan Suudi rejimi savaş uçaklarının Yemen’in batısındaki Cerahi kentinde bir tarlaya saldırı düzenlemesi sonucu 4 Yemenli hayatını kaybederken 9 kişi de yaralandı.

İrib Muhabirinin  El Mesire TV kanalından naklen verdiği haberde,  Suudi koalisyonu ayrıca Cuma günü de  El Hudeyde’nin Salif limanına doğru hareket halinde olan 50 ton buğday yüklü gemiyi hedef aldı.

Suudi savaş uçakları ayrıca,   Razeh bölgesindeki Adliye binası ve  Saade’nin El Zaher bölgesinde Shar ve Heydan’ı da hedef aldılar.

Bu arada Yemen’in batısındaki Hicce’nin El mezreg, Fec Herz,  ve Midi bölgelerinin de saldırgan Suudi  savaş uçaklarının saldırılarının hedefi olduğu gelen haberler arasında.

Suudi rejim savaş uçakları, Yemen’in kuzeyindeki El Cuf da da, Yemenlilerin evleri ve tarlalarını hedef alarak bir çocuk ve bir kadının yaralanmasına sebep oldular.

Suudi Arabistan ve müttefiklerinin Yemen’e yönelik başlattığı saldırılarda şimdiye kadar 14 bini aşkın Yemen’li  ölmüş, onbinlercesi yaralanmış milyonlarcası da mülteci durumuna düşmüştür.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.