Süveyda Şehitleri Görkemli Bir Törenle Son Yolculuklarına Uğrulandı

  • 26 Temmuz 2018
  • 1.324 kez görüntülendi.
Süveyda Şehitleri Görkemli Bir Törenle Son Yolculuklarına Uğrulandı

Kiralık ve radikal teröristlerin dün Süveyda Kenti ve kırsalına bulundukları gaddar saldırılarda şehit düşen masum sivil vatandaşlar bugün kalabalık halk kitlelerinin katılımıyla düzenlenen görkemli bir törenle son yolculuklarına uğurlandılar.

Resmi heyetlerin yanı sıra sivil toplum faaliyetlerinin de katıldıkları cenaze törende vatanın her şeyin üstünde olduğu, vatanı savunmak için gereken her fedakarlıkta bulunacaklarını vurguladı.

Suriye Ordu birliklerinin teröre karşı zaferlerinin övüldüğü törende; Suriye halkının ulusal sorumlulukta model teşkil eden kahraman ordu ile vatanın her karışını terör ve düşman güçlerden temizleme azim ve kararlılığının bir kez daha altını çizdiler.

Katılımcılar Süveyda İlinin her daim vatanı hedef alan düşmancı planlara karşı güçlü bir kalkan ve kale olduğunu ve öyle kalacağını vurguladı.

IŞİD’in dün Süveyda kırsalında birçok belde ve köye saldırılarda bulunmasına eş zamanlı olarak intihar eylemcisi iki terörist Süveyda Kentinde kalabalık halk kitleleri arasında kendilerini havaya uçurdu. Güvenlik güçleri ise 3 canlı bombayı etkisiz hale getirdi. Gaddar terör saldırılarında onlarca sivil vatandaş şehit ve yaralı düştü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.