Tümgeneral Bakıri: Siyonist rejim, balondan ibarettir

  • 28 Nisan 2018
  • 1.101 kez görüntülendi.
Tümgeneral Bakıri: Siyonist rejim, balondan ibarettir

İran İslam Cumhuriyeti Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri; Siyonist rejimin balondan başka bir şey olmadığını belirterek, direniş cephesinin İslam İnkılabı’na yaslanarak, hummalı ve coşkulu biçimde kendi hareketine devam edeceğini vurguladı.

Tümgeneral Bakıri bugün ülkenin batısında yer alan Kermanşah vilayetine bağlı Serpol Zehap’ın “Bazi Deraz” dağlık bölgesinde yaptığı açıklamada; “düşmanları bilmeli ki İran halkı hala ayakta olup, İslam İnkılabı Rehberi’ne ittiba ederek, ilerleme yolunda hareketine devam edecek ve bu yolda hiçbir tereddüt etmeyecek.” diye konuştu.

Komutan Bakıri, bölgede veya dünyada yeni iş başına gelenlerin daha önceki beceriksiz ve cudam kişilerden daha üstün olduklarını düşünerek, İran halkına yönelik yaptırım, tehdit ve kuşatmadan söz ettiklerini, ancak İran halkının muhtelif konulara karşı önemli tecrübe ve güce sahip olduğunu bilmeleri gerektiğini vurguladı.

Genelrumay Başkanı, “Siyonist rejimin kendi çevresinde birkaç maytap patlatmakla, bu milletini kendi hedefine ulaşmaktan alıkoyacağını düşünüyorsa, büyük hata yapıyor” açıklamasında bulundu. Direniş cephesinin mukavemet ve özgüvenle ABD ve IŞİD ve Nusra Cephesi başta olmak üzere terör örgütleri ve gerici rejimleri Irak ve Suriye’de çıkararak, bu ülkelerde yeniden huzur ve güvenliği sağlamayı başardığını kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.