Yemen’in Başkentinde Suudi Rejimi Aleyhinde Gösteri

  • 15 Haziran 2015
  • 745 kez görüntülendi.
Yemen’in Başkentinde Suudi Rejimi Aleyhinde Gösteri

Yemen halkının Suudi rejiminin saldırılarına itirazları devam ederken ulaşan haberlere göre, Yemen’in başkenti Sana’da dün düzenlenen protesto gösterisinde Suudi rejiminin Yemen’in çeşitli kentlerine yönelik vahşi saldırıları ve cinayetleri kınandı ve dünya toplumundan bu saldırıların durdurulması için Suudi rejimine baskı yapılması çağrısında bulunuldu.

Yemen halkı, Suudi rejimi, Amerika ve terör rejimi İsrail aleyhinde slogan atarlarken, Yemen aleyhinde insanlık dışı muhasaranın kanunsuz ve uluslar arası kanunlara aykırı olduğunu bildirdiler ve uluslar arası toplumdan Yemen’e yönelik saldırılar ve insanlık dışı muhasara karşısında sessiz kalmamaları yönünde sloganlar atıldı.

Gösteri sonrasında okunan bildiride, Yemen’e yönelik saldırıların gerçekte Suudi rejiminin Yemen’e yönelik kin ve düşmanlığını ortaya koyduğunu gösterdiğine temasla, Suudi rejimine silah satılmasına karşı olanlara ve Yemen halkıyla dert ortaklığında bulunanlara teşekkür edildi.

Göstericiler Suudi rejiminin saldırılarına karşı direnişi sonuna kadar sürdüreceklerini ve asla baskılar karşısında teslim olmayacaklarını bildirdiler

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.