Amiral Fedevi: Allah bize İran İslam Cumhuriyeti’nin düşmanlarına karşı koymak için bir görev vermiştir

  • 02 Şubat 2016
  • 824 kez görüntülendi.
Amiral Fedevi: Allah bize İran İslam Cumhuriyeti’nin düşmanlarına karşı koymak için bir görev vermiştir

Amiral Fedevi, Goftegu Radyosuna verdiği demeçte İran Silahlı Kuvvetleri’nin en yüksek güçte olduklarını ve İslam İnkılabı’nı her türlü korumak için tamamen hazırlıklı olduklarını söyledi.

Şuana kadar Devrim Muhafızları’ndan 40 bin askerin İslam İnkılabı’nı korumak için hayatını kaybettiğini açıklayan Amiral Fedevi, “Allah bize İran İslam Cumhuriyeti’nin düşmanlarına karşı koymak için bize bir görev vermiştir. Bu bize gurur kaynağıdır ve İmam Ayetullah Hamanei de buna ilgi gösterdi” diye belirtti.

Amerikan askerlerinin gözaltına olınma olayının Devrim Muhafızları Deniz Kuvvetleri için büyük bir zafer olduğunu dile getiren Amiral Fedevi, “Devrim Muhafızları Deiz Kuvvetleri ile Ordu Deniz Kuvvetleri deniz sahasında kendi bölgelerinde görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyor” diye konuştu.

Hürmüz Boğazı ve Fars Körfezi’nin stratejik önemine değinen Amiral Fedevi, bu bölgenin önemine nazaran İran Ordusu ve Devrim Muhafızları’nın yeterli önleyici güce sahip olduklarını ifade etti.

İran’ın asıl güç kaynağının sadece askeri kuvvet olmadığını ve Allah’a tevessül etmenin bu gücün artmasına neden olduğunu da kaydeden Amiral Fedevi, “Şafakta 10 Gün’deyız. İran halkı 37 yıl önce İmam Humeyni’ye biat ederek İslam İnkılabı’nın zafere ulaşmasına neden oldu” diye ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.