Ayetullah İmami Kaşani: Amerikalılar, İran’ın ilerlemesinden öfkeliler

  • 26 Mayıs 2018
  • 1.185 kez görüntülendi.
Ayetullah İmami Kaşani: Amerikalılar, İran’ın ilerlemesinden öfkeliler

Tahran’da cuma namazını kıldıran Ayetullah İmami Kaşani, Amerikalıların İran’ın ilerlemesinden öfkeli olduklarını belirterek, ‘Amerikalı yetkililer İran’a karşı öfkelerinden ölecekler’ dedi.

Tahran Cuma Namazı hutbelerinde konuşan Ayetullah İmami Kaşani, düşmanı ve onların komplolarını tanımaya vurgu yaparken, Amerikan başkanı Trump’ın İran’la imzalanan nükleer anlaşma karşısındaki tutumunun gerçekte bu ülkenin İslam’la sorunu olduğunu gösterdiğini ve onların İslam toplumuna darbe indirmeye çalıştığını söyledi.

Ayetullah İmami Kaşani, düşmanların İslam ümmetinin her zaman iktisadi ve güvenlik sorunu ile karşı karşıya kalmasını istediğini belirterek, ”düşmanların İslam’ın ilerleme, kalkınma ve toplumun izzetine vesile olduğunu bildiğini ve bundan dolayı da bu ilahi dine karşı darbe indirmeye çalıştıklarını’ söyledi.

Tahran cuma namazı hatibi, Allah’a iman ve tevekkül, direnme, mücadele, iç potansiyel ve imkanlardan yararlanma, birlik ve beraberlik içinde düşmanların oyunlarına ve komplolarına karşı konulması gerektiğini söyledi. Ayetullah Kaşani, geleceğin İslam ümmetinin olacağını ve düşmanların yok olacağını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.