Filistin İslami Cihad Hareketi: Siyonistlerin cinayeti karşılıksız kalmayacak

  • 26 Temmuz 2018
  • 1.446 kez görüntülendi.
Filistin İslami Cihad Hareketi: Siyonistlerin cinayeti karşılıksız kalmayacak

Filistin İslami Cihad Hareketi’ne bağlı Kudüs Tugayları dün gece yayınladığı bildiride, terör rejimi İsrail’in cinayetlerinin karşılıksız kalmayacağını bildirdi.

İRNA’nın haberine göre, Kudüs Tugayları yayınladığı bildiride, direnişin mazlum Filistin halkını savunmaya devam edeceğini bildirdi.

Bu arada İslami Cihad Hareketi ve Filistin Halk Kurtuluş Cephesi, Gazze Şeridi’ne uygulanan yaptırımlara son verilmesi ve Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterilerinde eşsiz bir kahramanlık örneği sergileyerek Filistin halkının ruhunu yansıtan Gazze halkına destek olunması çağrısında bulundu.

Filistinli iki grup dün Gazze kentinde gerçekleştirdikleri toplantının ardından yayınladıkları ortak bildiride, bölünmüşlük halinin sona erdirilmesi, açık ve net siyasi ve kurumsal temeller üzerinde Filistin birlik ve bütünlüğünün tesisine büyük önem verilmesi gerektiğini ifade etti.

Bildiride, Filistin halkının tümünü gerçek anlamda temsil edecek bir Ulusal Konsey toplanması ve üyelerinin demokratik ve şeffaf seçimlerle belirlenmesi çağrısı yapıldı.

Bildiride ayrıca, Oslo Anlaşması’nın iptal edilmesi, işgal rejimini tanıma kararının geri çekilmesi ve işgal güçleriyle yürütülen güvenlik koordinasyonuna son verilmesi talep edildi.

İslami Cihad ve FHKC, Yüzyılın Anlaşması projesine karşı konulmasının önemine dikkat çekerek, Filistin halkının bu projeyi başarısız kılacağını belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.