Halep Zaferiyle ABD Yenilgisini Anladı

  • 25 Aralık 2016
  • 1.104 kez görüntülendi.
Halep Zaferiyle ABD Yenilgisini Anladı

Devrim Muhafızları Başkomutan yardımcısı, Suriye’nin kuzeyinde yer alan Halep’in kurtarılması ile Amerika’nın yeniden Ortadoğu bölgesinin siyasi kaderine girmesi hedefinin akamete uğradığını bildirdi.

Dün akşam İRİB birinci kanalına konuşan Devrim Muhafızları Başkomutan yardımcısı Tuğgeneral Hüseyin Selami, ABD’nin Suriye’de terör örgütlerini himaye etmedeki amacının Lübnan, Irak ve ardından İran’da da kargaşa ve kaos çıkarmak olduğunu ve bununla da Ortadoğu bölgesinde yeni bir düzen kurmayı planladığını bildirdi.

Halep’in kurtarılması ile Amerika’nın artık bölgeyi idare edemeyeceğini anladığını ve bu ülkeyle, Suudi rejimi ve siyonist İsrail rejiminin siyasetlerinin yenilgiye uğradığını belirten Tuğgeneral Selami, Lübnan Hizbullah’ının bugün bir bölge gücüne dönüştüğünü ve Hizbullah’ın Suriye’de terörizme karşı mücadelesinin yankılarının tüm bölgede direniş cephesini güçlendirdiğini söyledi.

Tuğgeneral Selami, Suriye ordusu ve direnişin sabrının, Halep’te teröristlerin muhasaraya alınması ve teslim olmalarının asıl nedeni olduğunu belirterek son 6 yıl içinde Suriye’de teröristlerce işlenen cinayetlerde teröristleri destekleyen ülkelerin ayak izlerinin belli olduğunu bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.