Hamas: 2016 terör devleti İsrail için çok zor geçecek

  • 02 Ocak 2016
  • 1.080 kez görüntülendi.
Hamas: 2016 terör devleti İsrail için çok zor geçecek
Hamas liderlerinden Muşir El Mısri, işgalci İsrail rejimini uyararak ‘rüzgarın Filistin direnişinden yana estiğini’ açıkladı.

Filistin İslamî Direniş Hareketi-Hamas liderlerinden Muşir El Mısri, işgalci İsrail rejimini Hamas ve Kassam Tugayları’nın sabrını test etmemesi konusunda uyararak, rüzgârın Filistin direnişinden yana estiğini söyledi.

Kassam komutanlarından Abdurrahman El Mübaşir’in cenaze törenine katılan Hamas liderlerinden El Mısri, Kassam Tugayları’nın isimlerini açıkladığı beş saha komutanının Siyonist asker Gilat Şalit’i oldukça dar bir bölgede beş yıl süreyle muhafaza ettiklerini belirterek, bu operasyonun Siyonist işgal rejimiyle olan mücadele tarihinde en karmaşık, çetrefilli ve çözülmesi zor bir denklem olduğunu belirtti.

Bu komutanların ortaya koyduğu çabaların Filistin direnişinde önemli bir yol ayrımı sayılan “Özgürlerin Vefası” diye isimlendirilen esir takası şeklinde semere verdiğini hatırlatan El Mısri, birinci anlaşmayı yapanın, ikincisini de yapmaya kadir olacağını açıkladı.

Mısri, “Kassam mücahitlerinden on binlercesi gece gündüz, yerin üstünde ve altında gelecek savaşa hazırlanıyor. Hamas’ın ateşkesten anladığı da budur. Hamas’a göre ateşkes, hazırlık ve tedbirdir” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.