Hatem’ul Enbiya -s- Karargahı Komutanı düşmanları uyardı

  • 20 Aralık 2021
  • 368 kez görüntülendi.
Hatem’ul Enbiya -s- Karargahı Komutanı düşmanları uyardı

Hatem’ul Enbiya -s- Merkezi Karargahı Komutanı General Golam Ali Reşid, İran’ın nükleer ve askeri tesislerine karşı her türlü tehdit konusunda uyarıda bulundu.

Hatem’ul Enbiya -s- Merkezi Karargahı Komutanı General Golam Ali Reşid, İran’ın nükleer ve askeri tesislerine karşı her türlü tehdide en sert biçimde karşılık verileceğini vurguladı.

General Reşid, siyonist rejim İsrail’in ABD yeşil ışık yakmadan İran İslam Cumhuriyeti’nin askeri ve nükleer tesislerini saldırmakla tehdit etmesi mümkün olmadığını belirtti.

İran İslam Cumhuriyeti Viyana’daki nükleer müzakerelere aktif bir şekilde katılarak uluslararası toplumla ciddi bir şekilde teamülde bulunduğunu hatırlatan General Reşid şöyle ekledi:

Eğer bu tür tehditler hayata geçirilecek olursa, İran silahlı kuvvetleri derhal tehdidin geldiği noktaya karşı tüm merkezlerini ve üslerini harekete geçirir.

Bir süre önce siyonist İsrail medyası, savaş Bakanı Gantz İsrail ordusuna İran’a karşı askeri operasyon yapmak üzere teyakkuzda olma talimatı verdiğini ileri sürmüştü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.