İran Enerji Bakanı’ndan Netanyahu’nun komik iddiasına tepki

  • 13 Haziran 2018
  • 1.675 kez görüntülendi.
İran Enerji Bakanı’ndan Netanyahu’nun komik iddiasına tepki

İran Enerji Bakanı, Siyonist rejim İsrail Başbakanı’nın İran halkına kuraklıkla mücadele için yardım önerisine ilişkin gösterdiği tepkide; bu açıklamalardan amacın su üzerindeki çekişmeyi büyütmek olduğunu ancak Netanyahu’nun İran halkının hiçbir zaman bu gasıp rejimin sahasında oynamayacağını bilmesi gerektiğini kaydetti.

Siyonist rejim İsrail Başbakanı geçen pazar günü yaptığı açıklamada, İsrail’in İran’a su arıtımı ve yönetimi konusunda İran’a yeni teknolojiler önermek istediğini ifade etti.

10 yılı aşkın bir süredir Gazze’ye zalimce abluka uygulayan Siyonist rejim bu bölge insanlarını içme suyundan bile yoksun bırakırken Netanyahu komik iddiada bulunuyor.

İran Enerji Bakanı Rıza Erdekaniyan, bakanlar kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, su yönetimi ile ilgili iddiada bulunan Netanyahu veya başka her hangi bir kişinin İran’ın su yönetimi ile ilgili binlerce yıllık geçmişinin tanınmış ülkelerden biri olduğunu ve bu açıdan İran İslam Cumhuriyeti’nin dünyanın diğer noktaları için bir kaynak olabileceğini bildiğini vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.