İşgal Güçleri ve Abbas Güçleri Bugün Toplam 21 Kişiyi Tutukladı…

  • 17 Aralık 2014
  • 787 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri ve Abbas Güçleri Bugün Toplam 21 Kişiyi Tutukladı…

Filistin Esir Kulübü işgal güçlerinin bugün Kudüs ve Cenin şehrinde düzenlediği operasyonlarda 11 Filistinli vatandaşı tutukladığını duyurdu.

İşgal altındaki Kudüs’ün El-İseviyye, Re’su’l-Amud ve Cebelu’l-Mukebber mahallelerinde operasyon yapan işgal güçleri 8 Filistinli vatandaşı tutukladı.

Cenin şehrine bağlı Ya’bed beldesiyle, Ramallah şehrine bağlı Silvad beldesine baskın yaptıkları evlerde aramalar yapan işgal güçleri buralarda da 3 kişiyi tutukladı.

Diğer taraftan işgal güçlerine gönüllü hizmetler sunmaya devam eden Abbas Yönetimi’ne bağlı güçler ise bugün (17 Aralık Çarşamba) Hamas hareketine mensup şahısların evlerine yaptıkları baskınların ardından 10 kişiyi tutukladı.

Kudüs’te başlayan direnişin ardından işgal güçleriyle birlikte direnişçi avına çıkan Abbas güçleri her gün yeni tutuklamalar yapıyor. Direniş adına hiçbir eylem yapılmasına izin vermeyen Abbas’a bağlı güçler, esirler gibi önemli konularda Filistinlilerin etkinlik yapmalarına da izin vermiyor. İşgal güçlerinin Filistin halkına verdiği sıkıntıların aynısını hatta daha fazlasını veriyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.