Kassam Tugayları: Siyonist İsrail ağır bedel ödeyecek

  • 02 Nisan 2018
  • 946 kez görüntülendi.
Kassam Tugayları: Siyonist İsrail ağır bedel ödeyecek

Cuma günü Siyonist askerlerin Gazze’de Büyük Dönüş Yürüyüşü’ne düzenlediği saldırılarda şehit olanlar için cenaze töreni düzenlenirken, Kassam Tugayları, İsrail’i ağır bedel ödemekle tehdit etti.

Cuma günü Siyonist rejim askerlerinin saldırılarında şehit olanlar için binlerce Filistinli’nin katılımıyla cenaze töreni düzenlendi.

Filistin’in dört bir yanında genel grev ve yas devam ediyor.

Siyonist askerlerin Cuma günü eylem düzenleyen Filistinliler’e düzenlediği saldırılarda 17 Filistinli şehit olurken 1500 kişi de yaralandı.

İzzeddin Kassam Tugayları bu bağlamda yaptığı açıklamada, Filistinli şehitlerin kanının asla ziyan olmayacağını ve Siyonist düşmana direniş cephesinin belirlediği zaman ve mekanda karşılık vereceklerini vurguladı.

Bu arada, Büyük Dönüş Yürüyüşü Hukuk Komitesi, işgal güçlerinin yürüyüşe katılanlara ateş açmasının savaş suçu olduğunu söyleyip, işgalcilerin tehditlerinin göstericileri korkutma planı olduğuna işaret ettiğini belirtti.

Komite, dün akşam (31 Mart Cumartesi) Gazze kentinde düzenlediği basın toplantısında, işgal güçlerinin Gazze’de barışçıl göstericileri katletmesinin savaş suçu olduğunu ve işgal rejimi yönetiminin Uluslararası Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasını gerektirdiğini açıkladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.