Nakavi Hüseyni: İranlılar Türkiye’ye seyahatten kaçınsın

  • 14 Mart 2016
  • 753 kez görüntülendi.
Nakavi Hüseyni: İranlılar Türkiye’ye seyahatten kaçınsın

İran İslami Şura Meclisi Milli Güvenlik Komisyonu üyesi, son dönemdeki İstanbul ve Ankara patlamalarına dikkat çekerek, İranlı turistlerden Türkiye’ye seyahatten kaçınmalarını istedi.

İran İslami Şura Meclisi Milli Güvenlik Komisyonu üyesi Seyyid Hüseyin Nakavi Hüseyni, son dönemdeki İstanbul ve Ankara patlamalarına dikkat çekerek, İranlı turistlerden Türkiye’ye seyahatten kaçınmalarını istedi ve “Böylesi ortamda İranlı turistler Türkiye’ye seyahatten kaçınmalı çünkü harcadıkları paralar IŞİD destekçilerinin cebine giriyor” dedi.

Nakavi Hüseyni, Türkiye hükümetinin son yıllarda yanlış politikalar yürüttüğünü belirtti ve “Türkiye’nin bölge gelişmeleri ile ilgili izlediği politikaya bakarsak böylesi patlamaların ve terör saldırıları kaçınılmaz gözüküyor. Bunun için ise bizim önerimiz böylesi bir ortamda Türkiye’ye seyahat edilmemesi yönündedir” diye konuştu.

İranlı milletvekili ayrıca İran hükümetinin özellikle de turizm konusunda Türkiye ile olan ilişkilerini gözden geçirmesi gerektiğini söyledi ve “İranlı turistlerin parası IŞİD destekçisi çevrelerin cebine giriyor ve Müslümanları öldüren kurşunlara dönüşüyor” diye ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.