Netanyanu Amerika’nın ırkçı İsrail’e yardımlarından dolayı Obama’ya teşekkür etti

  • 15 Eylül 2016
  • 903 kez görüntülendi.
Netanyanu Amerika’nın ırkçı İsrail’e yardımlarından dolayı Obama’ya teşekkür etti

Irkçı İsrail rejimi başbakanı Netanyahu, Amerikan başkanı Obama, Amerika’nın İsrail’e bu zamana kadar görülmemiş büyüklükte ve tarihi yardım paketinden dolayı teşekkür etti.

Fars Haber Ajansı’na göre, ABD tarafından ırkçı İsrail’e 38 milyar dolarlık askeri yardımın yapılacağının açıklanmasının ardından, Netanyahu, bu yardımın bu zamana kadar  en büyük ve eşsiz bir yardım olduğunu belirterek, bu durumun İsrail’in geleceğinde askeri konumunun güçlenmesine vesile olacağını söyledi.

Netenyahu, İsrail ordusunun güçlenmesini beraberinde getirecek olan yardım paketini İsrail için büyük kazanım olarak niteledi.

Siyonistlerin medya organlarında yayınlanan haberlere göre ABD’nin başkenti Washington’da siyonist işgal rejimiyle ABD yönetimi arasında on yıllık askerî yardımlarla ilgili yeni bir anlaşmaya göre, ABD’nin on yıl içinde işgal rejimine yapacağı askerî yardımların miktarı 38 milyar doları bulacak. Buna karşılık İsrail’in ABD’ye verdiği taahhüt ise çok ilginç: Bu on yıllık süre içinde ABD Kongresi’nden ek bir yardım talebinde bulunmayacak.

ABD yönetimi yaşadığı ekonomik problemlerden dolayı kendi vatandaşını sıkıştırmasına ve başka ülkelere yaptığı ekonomik yardımlarda da kısma yapmasına rağmen siyonist işgal rejiminin saldırılarını rahatça ve kaynak sıkıntısı çekmeden yapabilmesine imkân tanımak için ona bol keseden askerî yardımlar yapmaktan çekinmiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.