Silahlı Kuvvetlerimiz düşmanın gözüne batan diken gibidir

  • 26 Ağustos 2017
  • 986 kez görüntülendi.
Silahlı Kuvvetlerimiz düşmanın gözüne batan diken gibidir

Yetkililerin Velayet’e odaklanarak İran içindeki birliği korumalarını isteyen Cuma Namazı Hatibi, İran Silahlı Kuvvetleri’nin düşmanların gözüne diken gibi battığını bildirdi.

Tahran Cuma Namazı’nda konuşan Hüccet’ül İslam Kazım Sıddıki Şehit Hoceci’ye değinerek, “Artık bu olaya odaklanarak siyasi oyunlara son verilmelidir. 25 yaşındaki bir genç şehit düşmesiyle tüm siyasi rekabetleri ortadan kaldırarak hepimize örnek teşkil etti. Dünya üzerinde büyük bir fırtınaya yol açan bu genç, tüm yürekleri cihat, fedakarlık ile velayetçiliğe yönlendirdi” ifadelerinde bulundu.

Hükümeti anma haftasında şehit Recayi ile şehit Bahoner’e işaret eden Hüccet’ül İslam Sıddıki, sözlerini şöyle sürdürdü: Cumhurbaşkanlığı görevi lüks yaşamakla yabancıların gönlünü kazanma anlamına gelmiyor. Cumhurbaşkanı, tüm bunlara ters Velayet’e tamamen bağlı olmalıdır, nitekim ki şehit Recayi ile şehit Bahoner’in hayatı buna açık örnektir.

Yetkililerin halka hizmet sunma yolunda hiçbir zaman yorgun düşmemesi gerektiğini belirten Geçici Hatip, “Planladığımız direniş ekonomisi ancak şehit Recayi ile şehit Bahoner seviyesine ulaşan yetkililerle oluşabilir” şeklinde konuştu.

Tahran Cuma Namazı Hatibi sözlerinin sonunda ise Hava Koruma Teşkilatı’nı anma gününü de kutlayarak, düşmanların gözüne diken gibi batan Devrim Muhafızları’yla İran Ordusu’nun her gün yepyeni bir icatla karşımıza çıkıtığını bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.