Siyonist askerler Bab-ul Rahme’ye saldırdı

  • 28 Åžubat 2019
  • 1.476 kez görüntülendi.
Siyonist askerler Bab-ul Rahme’ye saldırdı

Filistinli kaynaklar korsan İsrail’in polis şefi ve bu rejimin iç güvenlik servisinden üst düzey bir yetkili, Mescid-i Aksa’da Bab-ul Rahme binası ve musallasına saldırarak kışkırtıcı hareketlerde bulunduklarını duyurdu.

İşgal altındaki Kudüs’te bazı Filistinli kaynaklar Çarşamba günü yaptıkları açıklamada, siyonist rejimin özel polis gücü, Mescid-i Aksa’da Bab-ul Rahme binası ve musallasına saldıran siyonist komutanları desteklediklerini belirtti.

Bundan önce siyonist İsrail güvenlik güçleri Filistinli Müslümanların Mescid-i Aksa’da Bab-ul Rahme binasına girmeleri gerginliği tırmandırabileceği ve bu gerginliğin Kudüs’ten Batı yakasına kadar geniş bir bölgeye yayılabileceği uyarısında bulunmuştu.

Mescid-i Aksa’da durum son günlerde siyonist askerlerin Filistinlilere saldırması ve bu kutsal caminin kapılarından biri olan Bab-ul Rahme’ye kapatmaları yüzünden gerilmişti.

Bu arada siyonist kaynaklar korsan İsrail polis gücünü Filistinli Müslümanların Bab-ul Rahme’ye girişini engellemek için gerekli tedbirleri almamak ve Filistinlilere Mescid-i Aksa alanında başka bir cami yapmı fırsatı sunmakla suçladı.

Öte yandan siyonist rejim askeri kaynakları Filistin direnişinin füzeli saldırılarından korktukları için Gazze çevresindeki siyonist yerleşkelerde yaşayanlara yeni talimatlar gönderdiği belirtildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.