Siyonist İsrail güçleri Cenin’e saldırması sonucu 3 kişi daha şehit oldu

  • 08 Aralık 2022
  • 63 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail güçleri Cenin’e saldırması sonucu 3 kişi daha şehit oldu

Üç Filistinli, Perşembe günü şafak vakti, İsrail düşman ordusu tarafından, direnişle silahlı çatışmaların patlak vermesinin ortasında, işgal altındaki Batı Şeria’nın kuzeyindeki Cenin şehrine saldırdıktan ve saldırdıktan sonra öldürüldü.

Filistin Sağlık Bakanlığı, “Cenin baskını sırasında bugün şafak vakti İsrail işgali kurşunlarıyla 3 vatandaşın öldüğünü ve bunların: Atta Shalabi, Sidqi Zakarneh, Tarık Al-Damj” olduğunu bildirdi.

Filistinli kaynaklar, “İsrail işgal ordusunun Cenin’de birkaç bölgeye saldırdığını; çatışmalar patlak vermeden önce, özellikle de ana kavşak bölgesinde” olduğuna dikkat çekti ve “işgal güçlerinin doğrudan bir ambulansa ateş açtığını ve şoförünün kesin ölümden kaçtığını” ekledi.

Siyonist gazete “Yedioth Aharonot”, “elit güçlerin ve gizli birimlerin (gizli askerler) katılımıyla, İsrail ordusunun Cenin kampında bir operasyon yürüttüğünü ve silahlı çatışmalar sırasında 3 aranan adamı tutukladığını ve 3 kişiyi öldürdüğünü” söyledi.

Buna karşılık, “Kudüs Tugayları-Cenin Tugayı”, “mücahitlerinin işgal ordusunda doğrudan isabet elde ettiğini ve askerlerin çığlıklarının sesini duyduğunu” doğruladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.