Siyonist Netanyahu ve Putin Görüştü

  • 30 Ocak 2018
  • 898 kez görüntülendi.
Siyonist Netanyahu ve Putin Görüştü

Siyonist Rejim Başbakanı bugün, Moskova’da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı görüşmede bir kez daha İran ile ilgili temelsiz iddialarını dile getirerek İran’ın bölgede askeri varlığını artırmakla suçladı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova’da İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile ikili ilişkileri ve bölgesel konuları görüşmek üzere bir araya geldi.

Rusya Devletbaşkanı Yardımcısı Yury Uşakov, ikili görüşmede Soçi’de başlayan Suriye’nin Ulusal Diyalog Kongresi de dahil olmak üzere Suriye ile ilgili konuların tartışıldığını bildirdi.

Uşakov, Netanyahu’nun görüşmede, “İran İsrail’i yok edemeyecek. Bu cehennemden 75 yıl sonra hala bu tür ideolojilerin, yapılarının ve öncelikle bizi yok etmek istediğini söyleyen İran’ın herhangi bir kötü girişimi karşısında kendimizi ısrarla savunmaya hazırız. Hiçbiri başarılı olamayacak. Ne terörist rejimler ne de elçileri bunu başaramazlar” suçlamalarına yer verdiğini belirtti.

Netanyahu Rusya’ya giderken de yaptığı açıklamada, İsrail’e karşı nokta vuruşu yapan füzelerden bir sitenin varlığına tahammül etmeyeceğini söyleyerek, Moskova’da Putin ile bu konuyu ele alacağını ifade etmişti.

Siyonist rejim Başbakanı ayrıca, Rus yetkilileriyle, ” Şiddetle karşı oluğumuz İran’ın Suriye’de askeri varlığını perçinlemek için durmadan sürdürdüğü çabaları”nı da görüşeceğini belirtmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.