Siyonist Rejim Filistinlilerin Balonları Karşısında Acizdir

  • 13 Haziran 2018
  • 1.544 kez görüntülendi.
Siyonist Rejim Filistinlilerin Balonları Karşısında Acizdir

Siyonist rejim ordusunun Filistinlilerin ateşli balonlarına karşı koymakta başarısızlığı ardından Siyonist rejim savaş bakanı Avigdor Lieberman, tıbbi malzeme olarak kullanılan Helyum gazının Gazze’ye girişini sınırlandırdı.

Siyonist çevrelerin itirafına göre, Siyonist rejim ordusu, Filistinlilerin havalandırdığı balonları vurmakta başarısız kalırken, şimdiye kadar söz konusu balonlardan sadece birisini hedef almayı başarmıştır.

İrna’nın bildirdiğine göre Siyonist rejimin Batı Şeria ve Gazze girişimleri koordinatörü Kemil Eburken, Batı Şeria ve Gazze Şeridinde Filistinli göstericilerin Helyum gazı içeren ateşli balonlar havalandırdığını kaydederek, söz konusu balonların şişirilmesi için Helyum gazı kullanımı devam etmesi durumunda Helyum gazının Gazze’ye girişini yasaklayacaklarını bildirdi.

Öte yandan Siyonist rejim iç güvenlik bakanı Golad Erdan ise Gazze Şeridinden Siyonist sitelere doğru ateşli balonlar gönderen Filistinlileri ölümle tehdit etti.

Geçen 30 Mart tarihinden itibaren yürütülen Büyük Dönüş yürüyüşlerinde Siyonistlerin işgali altında olan bölgelere ateşli balonlar göndermek, Filistinliler tarafından bir savaş yöntemine dönüşürken şimdiye kadar Filistinliler bu yöntemle İşgalci Siyonistleri ağır hasara uğratmış bulunuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.