Suriye ordusunun başarısı Teröristlerin destekçilerini şaşkına çevirmiştir

  • 10 Temmuz 2018
  • 1.545 kez görüntülendi.
Suriye ordusunun başarısı Teröristlerin destekçilerini şaşkına çevirmiştir

Suriye Halk Meclisi Başkanı Hammuda Sabbağ, Suriye ordusu ve halk direniş güçlerinin teröristlere ve destekçilerine karşı mücadeledeki başarısına temasla, Suriye ordusu ve halk direniş güçlerinin zaferlerinin terör örgütleri destekçilerini şaşkına çevirdiğini bildirdi.

SANA’nın verdiği habere göre dün başkent Şam’da Irak’ın Suriye elçisini kabul eden Suriye Halk Meclisi Başkanı Hammuda Sabbağ, Suriye ordusu ve direnişinin teröristler karşısındaki başarı ve zaferlerinden şaşkına dönen terör destekçilerinin bu kez bizzat kendilerinin Suriye’yi direkt olarak hedef almaya başladıklarını bildirdi.

Suriye Halk Meclisi Başkanı Hammuda Sabbağ, Irak ve Suriye’nin terör örgütleri  karşısındaki direniş ve başarısının, batı ve siyonizmin bölgedeki komplosunu akamete uğrattığını söyledi.

Irak’ın Şam büyük elçisi Saad Muhammed Rıza da Irak ve Suriye’nin düşmanın korkunç komploları karşısındaki mücadelesine ve başarılarına temasla, Bağdat’ın teröristler içerisinde 120 ülke vatandaşını belirlediğini ve bunun bölgedeki komplonun ve Irak’ın parçalanması oyununun ne kadar büyük olduğunu gösterdiğini  söyledi.

Irak yönetiminin artık kendi toprakları üzerinde teröristlerin varlığını tamamen sonlandırdığını belirten Saad Muhammed Rıza, iki ülke arasındaki sınır kapılarının açılmasının Şam-Bağdat ticari mübadelelerinin güçlendirilmesi bakımından önem taşıdığını, Iraklı tüccarların Suriye piyasalarına girmek istediklerini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.