Tartuslar ve Lazkiyelilerden Gönüllüler Tugayına Büyük Katılım

  • 02 Şubat 2016
  • 711 kez görüntülendi.
Tartuslar ve Lazkiyelilerden Gönüllüler Tugayına Büyük Katılım

Tartus Valisi Safvan Ebu Sadi Tartus ve Lazkiye sakinlerinin Banyas’ta teröre karşı mücadelede kahraman Suriye ordu birliklerine destek vermek amacıyla oluşturulan Gönüllüler Tugayına büyük bir ilgi ve katılım sergilediklerini ifade etti.
Lazkiye Valisi İbrahim el Salim ile birlikte Banyas’ta Gönüllüler Tugayını ziyaret eden Ebu Sadi, Gönüllüler Tugayı ve Kişisel Savunma Grupları kapsamında eğitim alan vatandaşların teröre karşı mücadelede büyük bir önem taşıdıklarına dikkat çekti.
Diğer taraftan kahraman ordu birliklerinin teröre karşı mücadelede büyük başarılar sergilemeye devam ettiğini dile getiren Lazkiye Valisi Salim, halk kesimlerinden gelen gönüllü desteğin bu başarıları daha da büyüterek nihai zafere taşıyacağını belirtti.
Gönüllüler Tugayına katılan vatandaşlar da yaptıkları açıklamalarda teröre karşı mücadelenin bütün Suriyelilerin görevi olduğunu ifade ederek bugüne kadar vatan uğruna hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan kahraman ordu birliklerini desteklemenin bir onur olduğunu vurguladılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.