Teröristlerin Saldırı Girişimleri Çökertilirken, Suriye Ordusu Kontrolündeki Bölgeler de Genişletildi

  • 05 Kasım 2015
  • 756 kez görüntülendi.
Teröristlerin Saldırı Girişimleri Çökertilirken, Suriye Ordusu Kontrolündeki Bölgeler de Genişletildi

Suriye Ordu birlikleri bugün tekfirci ve hain teröristlere karşı operasyonlarını sürdürürlerken bir kısım bölgelerde saldırı girişimlerini çökertmelerinin yanı sıra kontrolleri altındaki bölgeleri de genişletti.

ÅžAM KIRSALI:

SANA’ya açıklama yapan askeri bir kaynak ordu birliklerinin Şam kırsalı Doğu Ğuta’da Haresta Bölgesindeki Jak Şirketi ve Sammadi bölgelerini teröristlerden temizleyerek kontrolüne geçirdiklerini belirtti.

HALEP:

Halep kırsalının doğusunda tekfirci örgütlere karşı operasyonlar kapsamında hava güçleri Resm el Abd ve Batı Kveyris bölgelerine ek olarak Termal İstasyonun doğusunda IŞİD mevkileri ve karargahlarını muhtevalarıyla imha etti.

DEYREZZOR:

Deyrezzor’da askeri bir kaynak SANA’ya açıklamasında Deyrezzor Havalimanını savunan ordu birliklerinin havalimanına saldırı girişiminde bulunan IŞİD tekfircilerini ağır kayıplara uğrattıklarını belirtti. Operasyonda havalimanı yönünde ilerlemeye çalışan IŞİD’li bombalı bir aracı hedefe ulaşmadan önce imha ettiklerini söyleyen kaynak; çatışmalarda tekfirci çetelerin sayı ve ağır silahlarıyla büyük kayıplar verdiklerini aktardı.

Kaynak ordu birliklerinin Deyrezzor Kentinin Cbeyle Semtinde de IŞİD tekfircilerini ağır kayıplara uğrattıklarını ifade ederken, uçaksavarla donatılmış bir araçlarının taşıdığı cephaneyle birlikte imha edildiğini söyledi.

HASEKE:

Haseke’de ise ordu birlikleri ulusalcı destek güçleriyle işbirliği içinde il kırsalının doğusu Haseke – Hol karayolu üzerinde IŞİD tekfircilerine ait bombalı bir aracı imha etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.