Topraklarımızın Siyonistler’e Satılması Devam Ediyor…

  • 26 Kasım 2014
  • 906 kez görüntülendi.
Topraklarımızın Siyonistler’e Satılması Devam Ediyor…

Türkiye, 89 yılda İsrailliler’e toplamda 12 dönüm arazi sattı. Son iki yılda ise rekor kırıldı. İsrail vatandaşları, tam 59 dönüm toprak aldı.
İsrail ile ilişkilerin sürdüğüne dair bir başka delil ise mecliste verilen soru önergesi ile ortaya çıktı: 89 yıl boyunca sadece 12 dönüm toprak alan İsrail vatandaşları, son 2 yılda 59 dönümün sahibi oldu.

RAKAMLARI BAKAN GÜLLÜCE AÇIKLADI

Çevre Bakanı İdris Güllüce’nin cevaplaması için verilen soru önergesinde, 18 Mayıs 2012’de yürürlüğe giren yüzde 10 sınırlaması öncesi ve sonrasında İsrail vatandaşlarının Türkiye’de aldıkları taşınmazları soruldu.

Bakan Güllüce’nin verdiği bilgiye göre İsrail vatandaşlarının 1 Kasım 1923 ve 18 Mayıs 2012 tarihleri arasında 40 adet parseli bulunuyordu. Bunların büyüklüğü de yaklaşık 12 dönüm idi. Ancak yasadan sonra rekor bir alım yapıldı. İsrail vatandaşları 57 ayrı adet parsel daha satın aldı. Son iki yılda alınan taşınmazların büyüklüğü ise yaklaşık 59 dönüm olarak gerçekleşti.

“Filistin’de yaşanmakta olan katliama rağmen İsrail vatandaşlarına toprak satışını halen düşünülmekte midir? İsrail vatandaşlarına satılmış bulunulan taşınmazlarla ilgili bir yaptırım düşünülmekte midir?” sorusuna ise Çevre Bakan Güllüce, “Belirtilen hususlara ilişkin bir çalışma bulunmamaktadır” cevabını verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.