Tuğamiral Seyyari: İran kalıcı bir güvenliğe sahiptir

  • 28 Mayıs 2017
  • 1.076 kez görüntülendi.
Tuğamiral Seyyari: İran kalıcı bir güvenliğe sahiptir

İran deniz kuvvetleri komutanı tuğamiral Habibullah Seyyari, bölge ülkelerinin bir çoğunda düşmanların güvensizliği dayattığını belirterek, ”buna rağmen İran İslam Cumhuriyetinin tam ve kalıcı bir güvenliğe sahip olduğunu” söyledi.

Seyyari, dün yaptığı açıklamada, her ülke için güvenliğin çok önemli olduğunu belirterek,  ”İslam düşmanları İran’ın güvenliğini bozmak için yaptıkları onca çabalara rağmen (Allah’ın izniyle) bu şeytani oyunlarında başarılı olamadılar” dedi.

Tuğamiral Seyyari, İran’da güvenliğin sağlanmasının en önemli unsurlarından birinin İran halkının  bütün kesimlerinin birlik ve beraberliği olduğunu belirterek, ”toplumun güvenliğinin ve kalkınmasının yükseltilmesi için, milletin birliği ve dayanışması her zaman korunmalıdır” dedi.

İran deniz kuvvetleri komutanı, ülkede kalıcı güvenliğin ekseninin silahlı güçlerden geçtiğini belirterek, ”ülkenin içinde ve sınırlarında  güvenliğinin varlığı, silahlı kuvvetlerin güçlü ve yetenekli olmasındandır’ dedi.

Seyyari, ülkenin güvenliğinin daha da arttırılması için silahlı birliklerin yetenekleri ve güçlerinin arttırılmasının  zaruretine işaretle; ”İran sınırlarının dışında İran’la düşmanlıkta olanlar, İran’da  halkın birlik ve beraberliğini gördüklerinde, İran topraklarına saldırı gibi bir düşünceye girememektedirler” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.