Tuğgeneral Hüseyin Selami: Amerika İran aleyhinde muhtemel en ufak bir girişimi karşısında bile pişman olacak

  • 28 Temmuz 2015
  • 886 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Hüseyin Selami: Amerika İran aleyhinde muhtemel en ufak bir girişimi karşısında bile pişman olacak

İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Hüseyin Selami, Amerika’nın İran aleyhinde muhtemel en ufak bir girişimi karşısında bile pişman olacağı uyarısında bulundu.

Tuğgeneral Hüseyin Selami dün İran’ın güney doğusunda yer alan Sistan ve Beluçistan eyaletinde yaptığı açıklamada, emperyalistlerin askeri güçlerinin yıllar öncesinden çöküş sürecine girdiğini ama emperyalistlerin İran aleyhinde bir an bile düşmanlıktan el çekmediklerini söyledi.

Tuğgeneral Selami, İran milletinin düşmanlarının diplomatik alanda maharetlerinin olmadığını hatırlatarak, Amerika’nın sıkıştığı her an İran’a yönelik askeri tehditte bulunduğunu ve zorbalık yolunu seçtiğini söyledi.

İranlı askeri yetkili, düşmanlar tarafından Şii ve Sünni arasında bir farkın gözetilmediğini çünkü Yemen’de Şii ve Sünni’lerin birlikte bombalar altında can verdiğini söyledi. İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Komutan Yardımcısı, İslam ümmetinin dünya devletleri karşısında gücünün ve özgürlüğünün İslam inkılabının bereketi ve rahmetli İmam Humeyni’nin fedakarlığı sonucu kendini gösterdiğini hatırlatarak; rahmetli İmam Humeyni’nin, İslam ümmetinin hidayet bayrağını İmam Seyyid Ali Hamaney’e teslim ettiğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.