Hamas: Uluslararası karanlık çevre ve kirli eller, Kudüs İntifadası’nı durdurmak için harekete geçti

  • 20 Aralık 2015
  • 853 kez görüntülendi.
Hamas: Uluslararası karanlık çevre ve kirli eller, Kudüs İntifadası’nı durdurmak için harekete geçti

İslamî Direniş Hareketi (Hamas), uluslararası kimi karanlık çevre ve kirli ellerin Kudüs İntifadası’nı durdurmak için harekete geçtiğini belirterek, intifadayı korumak için ulusal dayanışma çağrısında bulundu.

Hamas sözcüsü Sami Ebu Zuhri, bugün (19 Aralık Cumartesi) basın açıklaması yaptı. “İntifadayı durdurmak ve bitirmek için uluslararası karanlık kimi çevreler ve eller devreye girmiş durumda. Filistin Yönetimi’yle Fetih hareketinden bu oyunlara gelmemesini istiyoruz” dedi.

Hamas sözcüsü Ebu Zuhri yaptığı açıklamada, intifadayla uyuşmayan yersiz ve gereksiz bazı tutumlar gördüklerine dikkat çekerek, intifadayı korumak ve desteklemek için ulusal dayanışma içinde olmak gerektiğini ifade etti.

Siyonist askeri kaynaklara yakınlığıyla bilinen Walla sitesi, Filistin Yönetimi’ne bağlı güçlerin, işgal hedeflerine yönelik eylem planı yapan onlarca Hamas mensubunu tutukladığını duyurmuştu.

Diğer taraftan yine aynı amaç için Ortadoğu Dörtlüsü’nü temsilen bir heyet önce işgal rejimine, ardından işgal altındaki Ramallah şehrine gelip Filistin Yönetimi’ndeki yetkililerle görüşmüştü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.