Yemen: Savaş Cephelerinde Yeni Sürprizler Olacak

  • 17 Mayıs 2018
  • 1.157 kez görüntülendi.
Yemen: Savaş Cephelerinde Yeni Sürprizler Olacak

Yemen Ordusu tarafından yapılan açıklamada; Yemen ordusu ve halk güçlerinin Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere bu ülkeye saldıran ülkelere saldırmayı kendi gündemine alacaklarını duyurdu.

El Cezire televizyon kanalının aktardığı habere göre, Yemen Ordu Sözcüsü Åžeref Lokman, Suudi koalisyonun Yemen’e saldırılarına iÅŸaretle; “Askeri seçenekler sayısızdır. Bunlardan biri Yemen’e saldırıya katılan BirleÅŸik Arap Emirlikleri baÅŸta olmak üzere Fars Körfezi’nin kıyısındaki Arap ülkeleridir.” açıklamasında bulundu.

SavaÅŸ cephelerinde yeni sürprizler olacağına dikkat çeken Lokman, balistik füzelerin menzilinin yanı sıra keÅŸif operasyonundan askeri hedefleri bombalamaya kadar görev yapacak Ä°HA’lar’ın bunlar arasında yer aldığını kaydetti.

Yemen ordu ve halk güçlerine baÄŸlı füze birlikleri Suudi Arabistan ve müttefiklerinin Yemen’e saldırılarına karşılık olarak ÅŸimdiye kadar Riyad baÅŸta olmak üzere Suudi Arabistan’ın derinliÄŸindeki hayati hedeflere doÄŸru onlarca füze fırlatmışlardır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.