Tuğgeneral Musevi: ABD’nin İran’la olan düşmanlığı açıktır

  • 08 Ocak 2018
  • 928 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Musevi: ABD’nin İran’la olan düşmanlığı açıktır

İran Ordusu Genel Komutanı Tuğgeneral Seyyid Abdurrahim Musevi, bugün basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ABD Başkanı Trump’ın İran’da yaşanan olaylara ilişkin yaptığı müdahaleci tavrına tepki göstererek, “ABD’lilerin İslam İnkılabı’nın ilk günü ve öncesinde de İran halkıyla olan ciddi ve köklü düşmanlığı açıktır. Bu nedenden dolayı da özel bir yoruma gerek yok” dedi.

Tuğgeneral Musevi, “Onlar İslam düzenini zedelemek amacıyla her fırsatı kullanıyor. Fakat bugüne kadar kurdukları tüm komplolar boşa çıkartıldı” ifadesini kullandı.

Düşmanların İslam İnkılabı’nın ilk gününden beri çatışma çıkarıp İslami düzeni devirmeye çalıştığını belirten Tuğgeneral Musevi, “Aslında ABD’lilerin her istediğinin gerçekleşmesi gerekmiyor. Geride bıraktığımız bu 40 yıl içinde herhangi bir düşmanı yenebileceğimizi kanıtladık” diye konuştu.

Donald Trump, son günlerde gerçekleşen İran’daki olaylarla ilgili Twitter hesabından İran karşıtı farklı yazılar paylaşmıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.