Yermük Kampındaki Teröristlerin Saflarında Dağılma ve Çöküşler Başladı

  • 30 Nisan 2018
  • 1.094 kez görüntülendi.
Yermük Kampındaki Teröristlerin Saflarında Dağılma ve Çöküşler Başladı

Şam ve kırsalının tamamını terörden kurtarma kararlılığında olan Suriye ordu birliklerinin başkent Şam’ın güney kenarları Hacer el Esved Bölgesinde teröristlere karşı nitelikli operasyonlarını sürdürürlerken, teröristlerin saflarında ciddi dağılmalar ve çöküşler kaydedildi.

SANA’nın savaş muhabiri ordu birliklerinin hava güçleri ve topçu birliklerinin desteği ile Hacer el Esved Bölgesinde bugün radikal teröristlere karşı nitelikli ve dakik operasyonlarda bulunduklarını belirtti.

Muhabir bölgenin güney ve güneybatı eksenlerinde şiddetli çatışmalar yaşandığını ifade ederken, ordu birliklerinin semt kenarlarında teröristlerin güçlü siperlerinin büyük bir kısmını yok ettiklerini kaydetti. Operasyonlarda bölgenin derinliklerinde teröristlere ait birçok ikmal ve destek hattının başarıyla kesildiğine dikkat çeken muhabir; teröristlerin beşeri ve cephane açısından büyük kayıpları ardından ciddi çöküşler yaşadıklarını belirtti.

Muhabir Suriye ordu birliklerinin başarılı operasyonları sırasında teröristlerin arkalarında çok sayıda ceset ve muhtelif tür silahlar bırakarak bölgenin derinliklerine doğru kaçtıklarını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.