General Caferi: İran ile savaş düşmanın yenilgisiyle sonuçlanır

  • 19 Ekim 2016
  • 1.176 kez görüntülendi.
General Caferi: İran ile savaş düşmanın yenilgisiyle sonuçlanır

İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızlar Komutanı Mohammad Ali Caferi, İran silahlı güçlerinin 8 yıllık kutsal savaş döneminde yarattıkları onur verici savaşın canlı durduğunu ve İran ile savaşta düşmanların yenileceğini bildirdi.

Sulta düzenine hayır demenin devrimin esas sloganı olduğunu vurgulayan Caferi, İran’da kalıcı güvenlik hüküm sürdüğünü ve güvenliği olan bir toplumun ilerlemesinin mümkün olduğunu söyledi.

Caferi, devrim sonrası düşmanların İran’daki güvenliği yok etmeye çalıştıklarını ve bu çabalarının hala devam ettiğini belirten Caferi, kutsal savaşın da düşmanlar tarafında güvenliğin yok olması için başlatıldığını söyledi.

İran aleyhine askeri tehdit olmadığını ifade eden Caferi, maalesef Arabistan gibi bazı ülkeler İran’da güvensizlik ortamı yaratmak için çaba sarf etmekteler ve Arabistan’ın Siyonistlerle birlikte İran aleyhine komplolar düzenlediği yönünde geniş bilgilerin mevcut olduğunu söyledi.

Caferi, Irak’taki IŞİD grubunun faaliyetine işaretle, bu terör örgütünün birkaç yıldır Irak’ın muhtelif kentlerinde faaliyet yaptığını, ancak bugün IŞİD’in işgalindenki son kent olan Musul’un geri alınmakta olduğunu belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.